Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

Denizbank/ Ataşehir Şubesi

TL TR05 0013 4000 0151 9494 9000 01

Tomurcuk Vakfı olarak, zihinsel engelli gençlerin aileleri olarak, güzel ve çok anlamlı organizasyonları beraber yapabileceğimize inanıyoruz.

Bu tür organizasyonlar, zihinsel engelli çocuk ve gençlerin de eğitim aldıklarında neler yapabileceğini göstermek ve ailelere bunun önemini vurgulamak açısından çok büyük önem taşıyor. Her birimizin yapamadığı bir şeyler mutlaka vardır. Özel çocuklarla birlikte olduğunuzda onların yapamadıkları ile değil, yapabildikleriyle değerlendirilmesi önemlidir.

Sizlerde, onları yapamadıklarıyla değil, yapabildikleri ile değerlendirin lütfen…

• Birlikte organizasyon düzenleyebiliriz. Bu organizasyon öncesinde Perküsyon Grubumuz, Çok Sesli Koro ya da Modern Dans Grubumuz gösteri yapabilir. Vaktiniz uygunsa 3 grubumuzda gösterilerini sunabilir.
  • Sergi salonunuz varsa, Resim Atölyemizin çalışmalarını sergileme olanağımız olabilir.
  • Vakfımızı ziyaret ederek, genç ve çocuklarımızla keyifli saatler geçirebilirsiniz.
  • Bizler gençlerden oluşan bir ziyaret grubu ile sizleri ziyarete gelebiliriz.
  • Bizlerin düzenlediği etkinliklere davetli olarak katılabilirsiniz.
  • Vakfımızın faaliyetlerini ve gençlerimizin etkinliklerini çevrenize duyurabilir ve onların vakfımıza katkı vermesini sağlayabilirsiniz.
  • Vakıf çatısı altında oluşturulan Engelsiz Hobi Atölyelerine cüzi bir ücret karşılığı katılabilir, yakınlarınızın katılımını sağlayabilirsiniz. (Piyano, Beden Perküsyon ve Ritm Atölyeleri)

Sizler ne kadar bizlerin ve gençlerimizin yanındaysanız, bizler o kadar güçlüyüz. Sizlerin de desteği ile daha güzel, daha anlamlı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.